Тренировката на: Ева Мендес

Актрисата мрази клековете, но ги счита за абсолютно задължително упражнение
Тренировката на: Ева Мендес

Ева Мендес може и да не е сред високо оценяваните актриси в Холивуд, но пък със сигурност е сред най-красивите. Американско-кубинските й корени така добре са се смесили, че екзотичната дама е едно от най-любимите рекламни лица на големите модни и козметични компании.

Госпожица Чар винаги подчертава, че дължи прекрасното си излъчване на здравословния си начин на живот и всяко драстично отклонение от него оставя отпечатък върху излъчването й. Както стана ясно, Ева има само едно табу в менюто си – месото. А ето повече подробности и за...

Тренировката

justjaredАктрисата смята, че тялото трябва да бъде "атакувано" постоянно, но по различен начин, за да не привиква с физическата активност. С други думи, разнообразието има ключова роля в отличната й форма.

Прекарва голяма част от времето си в Лос Анджелис, където има възможност да тича навън, да се разхожда и да се катери. Най-често го прави с кучето си, Хюго – двамата са "супер отбор", както казва Мендес.

Освен, че прави джогинг няколко пъти седмично, звездата прави и интервални кардио тренировки в залата. Старае се да редува заниманията и внимава да не се претоварва.

3-4 пъти седмично прави сесии с леки тежести, в които се включват упражнения за цялото тяло. "Ненавиждам клековете, но те са необходимост. Всяка жена над 26-годишна възраст трябва да прави клекове поне няколко пъти седмично!", отсича Ева.

2 пъти в седмицата актрисата посещава йога часове, в които основно присъстват класически пози от ащанга. Заниманията са индивидуални, така че, когато се налага, програмата се адаптира според нуждите на тялото й – например разтягане на определени мускули или повече статично напрежение.

Звездата пояснява още, че движението е нейната антистрес терапия и е неизменна част от живота й. А резултатите от това, според нас, са напълно видими. Неслучайно гигантът Reebok за втора поредна година се доверява на отличната визия на Мендес като тяло и лице на новите им продукти.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май