Тренировката на: Ева Лонгория

Актрисата заявява, че спортуването е вградено в същността й
Тренировката на: Ева Лонгория

Както стана ясно, харесваме Ева Лонгория. Актрисата с мини размери не просто изглежда страхотно, но винаги е усмихната, направо грее.

Въпреки че в началото на миналата година преживя тежък развод с тогавашния си съпруг, баскетболиста Тони Паркър, Ева бързо преодоля труса и се завърна в светлините на прожекторите по-жизнерадостна отвсякога. И то, с нов мъж до себе си – Едуардо Круз, който е по-малкият брат на Пенелопе Круз. А, да, и който е по-млад от любимата си с точно 10 години без месец :)

В последния брой на списание Health обаче, Лонгория признава, че разпадането на брака й се отразило наистина зле на здравето й. И допълва, че година по-късно се чувства далеч по-добре.

А чаровната звезда има отговорно отношение към себе си. И, въпреки че е правила компромиси с храненето си, никога не е подценявала физическата активност като важно условие за отлично здраве и визия.

Тренировката

justjared.buzznet.comКато дипломиран специалист, бивш професионален треньор по фитнес и инструктор по аеробика, Ева знае кое е най-добро за собственото й тяло.

Спортува, откакто се помни, и казва, че движението е вградено нея. Дори е имала период на силно вманиачаване – 2-3-часови занимания почти всеки ден. С течение на времето обаче установила, че толкова интензивно натоварване не само не й е необходимо, но и твърде много я изтощава.

Преди няколко години звездата от хитовия сериал "Отчаяни съпруги" сподели, че тренира с фитнес гуруто Патрик Мърфи (който неотдавна се погрижи и за отличната форма на Оливия Уайлд). Тогава Лонгория каза, че всеки има нужда от смяна във фитнес подхода си и именно Мърфи й помогнал за това. Той наблегнал особено върху промяна в тренировката й за крака.

Ева пояснява, че правела "десетки напади" по различен начин – напред, назад, встрани и под определен ъгъл. Освен това, изпълнявала клекове в няколко серии, различни видове подскоци и други. Днес тя продължава да следва много от препоръките на Патрик, но не пропуска да разнообразява програмата си редовно.

Не харесва кардио занимания като джогинга, бягането на пътека, елиптикала и т.н., затова се старае да поддържа високо интензивен ритъм в сесията си с тежести.

А ние трябва да признаем, че Лонгория определено знае какво прави, защото изглежда наистина зашеметяващо...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май