Супер! Тренировка на плажа

Няколко чудесни упражнения, от които приятната ви ваканция няма да пострада. Даже напротив
Супер! Тренировка на плажа

Най-важното

Не е лошо да загреете преди да дадете старт на плажната си тренировка. В крайна сметка, преминаването от мързелуване в активен режим трябва да стане безопасно, нали? 

Хайде, стига сте мързелували! Дори на чайките им омръзна от вас :) Съветът ни е още сега да разнообразите престоя си на морския бряг с една кратка, но доста забавна кардио сесия. Комплексът включва общо 3 упражнения, които трябва да изпълните колкото се може по-бързо в рамките на 30 секунди. След което починете и се преборете за още две серии, ако имате сили. 

И така. Готови ли сте за: 

Странично бягане по наклон 

Ето това е трудно наистина. Защото пясъкът, по който ще тичате, представлява нестабилна настилка, но ще се справите, сигурни сме. Кръстосвайте внимателно единия крак пред другия и се движете бързо, както показва мадамата във видеото по-долу. Може да вкарате и интервален принцип във въпросното тичане. Започнете бавно, забързайте и приключете пак бавно. 

Jumping Jacks, ама бързи 

В базовия вариант на това упражнение ръцете и краката се събират и разперват, наподобявайки звезда. Тук обаче ще работите само с долните си крайници, а горните дръжте свити в лактите, близо до тялото. Изпълнявайте малки, но колкото се може по-бързи Jumping Jack -ове. Ох, да, не е лесно, но ще направите страхотна услуга на мускулите на краката и на дупето си. 

Мечешко ходене, на четири лапи 

Значи, цяло предизвикателство ще е да ви обясним изпълнението на това движение, затова направо ще ви предложим да видите реализацията му в клипчето. Макар че е последно, не го подценявайте - натоварващо е. 

Хайде да преговорим всичко отначало: 

Хареса ви, нали? Ако искате да ви показваме още отпускарски тренировки, побързайте да ни станете приятели във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април