Стара, но златна тренировка

Упражненията на Синди Крауфорд, разбира се
Стара, но златна тренировка

Спомням си, че тези упражнения активно се въртяха по някои от българските канали преди повече от десет години. Всъщност, видеото е записано през 1990 г., когато Синди е на върха на своята кариера като модел. И до днес името й е синоним на супермодел, а всички се интересуват как тези жени поддържат невероятната си форма.

За диетата й прочетете тук, а за тренировките й – тук.  За още малко моделски упражнения, разгледайте и тази статия.

Сега обаче ще обърнем малко по-голямо внимание на видеото с упражнения, защото се оказа, че все още има много хора, които спортуват, водейки се от този стар запис. Въпреки че Синди сигурно вече тренира по друга програма, нейните тренировки от преди 23 години са все още актуални. На записа упражненията са ръководени от инструктор, а самата Синди показва как се изпълняват. Сесиите обхващат всички мускулни групи, а има и кратък 10-минутен план на трениране за дните, в които човек няма нужното свободно време.

За да правите показаните упражнения, не са ви необходими много неща – постелка, на която да легнете, гири, стол и шише с вода.

Не гарантираме, че тези упражнения ще ви направят супермодели, но можете да постигнете здраво и хармонично тяло, като това на Синди.

За още ефективни тренировки ни следете във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април