Спортувай!

А за мотивация ето този готин трик
Спортувай!

Хей, фитуелчета! Седмицата започна и обещава да бъде дългаааа и пълна с важни задачи и отговорности. Не се притеснявайте обаче. Ако сте добре организирани и запазите хубавото си настроение, дните ще минат бързо и отново ще дойде време за почивка.

Съветваме ви обаче задължително да предвидите в натоварения си график и време за спорт. Защото редовната физическа дейност ще ви позволи да се радвате на добър тонус, ще ви зареди с енергия и ще ви направи още по-продуктивни.

А ако ви липсва достатъчно мотивация за тренировки, нека ви покажем един страхотен начин да си я осигурите. Той е следният: вместо в гардероба, наредете фитнес облеклото си на пода.

inm.comВажно: оформете от дрехите си човешка фигура. Същата екипирайте от долу до горе – трябва да си има и удобни обувки. А може да ѝ сложите дори слушалки на "ушите". Бутилка с вода? Задължително! 

Е, това е въображаемото ви Аз, готово да се развихри в сесия.

Не се правете, че не го забелязвате, а го навличайте и спортувайте с него често, при всяка добра и не толкова добра възможност.

Сигурни сме, че присъствието му в стаята ще ви вдъхновява и ще ви напомня, че трябва да се грижите за тялото и здравето си непрекъснато.

Е, това е! Кажете ни и вие какви трикове ползвате, за да се мотивирате в спортуването? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май