Пробвай всичко! Във фитнеса

И открий онази активност, за която ще се ожениш :)
Пробвай всичко! Във фитнеса

Тичане. Пилатес. Кросфит. Йога. Баскетбол. Футбол. Танци! 

Мда. Физическите активности, на които можеш да се посветиш, са безброй и от ден на ден стават все повече. Познай: това е прекрасно, късметлия си :) Така че въобще не се чуди – ако класът/програмата, които посещаваш в момента, не ти допадат (ама ходиш, щото другите го правят), веднага се запиши на нещо друго.

Но не си задавай много-много въпроси предварително, молим те. "Достатъчно висок ли съм за това?" "Ще ми стигне ли гъвкавостта?" "Ще науча ли стъпките?". "Ще мога ли да вдигна тая тежест изобщо". Бля-бля-бля-бля!

Ще разбереш какво можеш в деня, в който го направиш. Направи го! Нещо повече: опитвай редовно и смело, без страх от разочарования. Утешително или не, в някои отношения фитнесът адски прилича на любовта – никога не трябва да спираш да ги търсиш. А когато ги намериш, те трябва да те правят щастлив, здрав и красив :)

Ако те радват непрекъснато и постоянно, независимо от всички трудности, които ги съпътстват, значи си успял да откриеш правилната за теб - и любов, и тренировка. Чувствай се горд и обичай това, което правиш.

Междувременно, можеш да дойдеш във фен-страницата ни във фейсбук и да ни разкажеш собствената си фитнес (може и любовна – ще те изслушаме) история. Как започна всичко и какви са резултатите днес?

Очакваме те, ей, да знаеш!  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април