От 209 килограма до персонален треньор

Пътят е дълъг точно година и половина и тежи 115 килограма
От 209 килограма до персонален треньор

31-годишният Майк Уоудби се превръща в изцяло нов човек, след като се разминава на крачка със смъртта и сваля 115 килограма в рамките на 18 месеца.

Майк започва да изпитва проблеми с теглото преди около десет години. Меко казано. На 21-годишна възраст той тежи около 140 килограма. Съвсем скоро намирането на работа се превръща в невъзможна мисия за него, тъй като габаритите и тежестта му (вече 209 кг) не му позволяват да изпълнява служебните си задължения. Използва това като извинение да си седи по цял ден вкъщи, като през това време поглъща приготвената от майка му храна и сериозни количества алкохол, поръчани онлайн. Самият Майк твърди, че е напълнял от алкохола, тъй като имал редовния навик да изпива по бутилка уиски и 6 кена бира на вечер.

След като една вечер излиза на бар, но е помолен от непознато момиче да напусне, тъй като "на всички им се повръща от него", той решава, че е крайно време да приключи с този живот. Самоубивайки се. Изпива две бутилки уиски, 8 бири и каквито хапчета му попадат пред очите. Събужда се без главоболие, но с тягостния дискомфорт на собственото си съществуване.

Това изживяване обаче го кара да преосмисли последните няколко години и да вземе решение за промяна. Спира да пие и си поръчва кростренажор от интернет. Всяка тренировка завършва с локва пот и сълзи на отчаяние. Така изминава година и половина, след която Майк се озовава в най-добрата форма на живота си.

Постепенно самочувствието му се възвръща, а приятелите му го наричат "Господин Мускули". Диетата му е коренно различна, а бирите го спохождат в умерено количество само през уикенда. Знаейки, че много хора се опитват да изминат неговия път, се опитва да им помогне не само с личния си пример, но и започвайки работа като персонален треньор.  

Търсите още мотивация за вашата лична промяна? Елате за още надъхващи истории на: https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април