Не пропускай вечерната тренировка

Заслужава си, по дяволите
Не пропускай вечерната тренировка
inm

Скъпи приятели, изборът кога ще тренирате си е лично ваш. Истината е, че и ранната, и по-късната сесия имат своите предимства и недостатъци.

Да приемем все пак, че предпочитате да спортувате в края на деня. От опит знаем, че това изобщо не е лека задача – човек натрупва умора, огладнява и междувременно могат да му се случат куп други неприятности.

Но не се тревожете, де. Уверяваме ви, че ако следвате тези прости правила, няма да пропускате нито едно вечерно фитнес преживяване.

Директно в залата

Не се прибирайте вкъщи след работа – опасно е :) Може да ви стане твърде уютно и приятно у дома и изведнъж да загубите иначе големия си ентусиазъм да посетите фитнес клуба/да потичате в парка. За по-сигурно си носете необходимата екипировка с вас, абсолютно готова за използване.

Ако все пак ви се наложи да се приберете (за да се преоблечете, например), бъдете експедитивни и не се застоявайте дълго време в жилището си.

Пригответе си награда

0b2aba34-6e27-2d96-63f3-130185b74a19inmМотивирайте се предварително и си измислете с какво да се поглезите след тренировката – с успокояваща вана, с масаж или с хубава книга.

Вие си знаете какво ви кара да се размазвате от удоволствие. Важно е да си го заслужите обаче, като поспортувате порядъчно преди това.

Мислете за после, този път сериозно

Е, да. Понякога тренирането вечер изисква невероятно усилие на волята. Истинска саможертва дори, но... Само си представете как ще се чувствате после – заредени с енергия, тонизирани, в чудно настроение. Добре изглеждащи и доволни от себе си. 

Е, желаем ви приятно и ползотворно спортуване днес :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април