Най-яката тренировка за корем в хотелската стая

Ще ви помогне да поддържате добра форма дори през празниците
Най-яката тренировка за корем в хотелската стая
inm

Стегнат ли е вече багажът ви за следващото пътуване? Надяваме се, че ще прекарате коледните и новогодишни чествания на някое хубаво и приятно местенце, даже искрено ви го пожелаваме. Междувременно, не забравяйте, че грижата за тялото и здравето трябва да е целогодишна и не бива да излиза в отпуск нито по Коледа, нито по Нова година. 

По този повод, мислим днес да ви покажем една супер яка тренировка, взета назаем от FitSugar, която можете да изпълнявате дори в хотелска си стая. Да, да, съвсем сериозно! Имайте предвид, че следващата сесия ще натовари прилично коремните ви мускули и ще ви изпоти и затрудни порядъчно. Готови ли сте? 

Както виждате, показаните три упражнения могат да се изпълняват без наличието на каквато и да е било фитнес екипировка. Реализирайте общо 20 повторения от първото движение (по 10 за всеки крак), при второто се преборете само за 10, а от последното направете общо 20 повторения, отново за всеки крак. 

Важно е през цялото време да напрягате мускулите на пояса и да усещате именно там основното натоварване.

Сигурни сме, че тази готина тренировка ще ви убеди, че няма невъзможни неща, когато става въпрос за физическа подготовка, и, че тренирането може да се случва по всяко време на годината, даже по време на празници. Не ви препоръчваме сесията единствено, ако страдате от сериозни болки в гърба или в кръста.

Е, действайте! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май