Най-добрите упражнения за секси гърди

Дами, слагайте банските!
Най-добрите упражнения за секси гърди

В случай, че мечтаете за стегнат и добре оформен бюст е необходимо да спазвате всекидневно няколко простички съвета, които ще го запазят за дълго време.

- На първо място не се къпете с твърде топла вода, защото това ще подпомогне увисването им. Контрастните душове биха изиграли перфектна роля за запазването на красотата им.
- Второ, не си позволявайте лукса да излизате от вкъщи без сутиен и задължително използвайте спортни сутиени по време на тренировка, които допълнително ще ви предпазят от увисване. В случай, че сте от късметлийките, които имат огромен бюст, то ще ви се наложи да спите със сутиен, за да се предпазите от увисването им. И не забравяйте, че спането по корем не е препоръчително за бюста ви!
- Грижливо ги мажете с натурални масла, за да съхраните еластичността на кожата.

За да се сдобиете със стегнат и добре оформен бюст е необходимо да заложите и на правилните упражнения, които ще поддържат мускулатурата. Имайте предвид, че постоянството в това отношение е повече от задължително.

Предлагам ви 13 минути тренировка, благодарение на която ще се радвате на отлична визия и ще можете спокойно да сложите банският си костюм.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април