Изненадай зимата с тези няколко горещи фитнес активности

Спининг, зумба и...
Изненадай зимата с тези няколко горещи фитнес активности

Сигурна съм, че по един въпрос сме на едно мнение: тренировките са отлично средство за "отопление" :) Никакви сгряващи одеяла, никакви радиатори или климатици не могат да повишат градусите на тялото и на настроението по-добре от интензивната и прилично натоварваща сесия.

Иначе казано, ако ви е студено, не стойте на едно място, ами се раздвижете – даже ви съветвам да го направите със следните горещи фитнес активности:

Спининг

Въртенето на педалите в затворено помещение може да ви изглежда супер фасулско, но само така ви изглежда. Пробвайте го поне веднъж и ще си промените мнението още на първото "кръгче". Гарантирам ви, че спинингът е дейност, която ще ви спаси не само от сигурно замръзване, но и от досадни проблеми с килограмите.

Зумба

Още помня как преди време любимата ми преподавателка по зумбаМарина, спретна в офиса вълнуващ клас за всички колеги. Подскачахме и се потихме качествено, а дори не беше зима :) Няма две мнения по въпроса: чудната програма на Бето Перез обещава да запали кръвта ви и да ви поддържа топли дълго след като сте си я причинили.

Кънки на лед

Ами, да, с тях трябваше да започна, разбира се. Тук иде реч за една супер забавна физическа активност, която няма да ви позволи да се превърнете в ледчета. Напротив, направо ще ви разтопи от кеф. Има и нещо друго: час каране ще ви отърве от около 300 калории*, според някои калкулатори.

Сноуборд и ски

Споменатите зимни спортове неслучайно си имат един куп почитатели – енергоспестяващи са :) С тяхна помощ, можете значително да намалите сметките си за ток и парно, а дори няма да сте на топло... Е, съгласна съм, първоначалната инвестиция за екипировка тук е задължителна (и никак не е малка), но си заслужава всяко похарчено левче.

Е, това е то. Зимата чука на вратата и, вместо тя нас, ние ще я изненадаме.

Готови ли сте? 

*За човек с тегло 59-60 кг 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април