Зомби! Тренирай!

Ако искате да останете живи, трябва да сте здрави и силни
Зомби! Тренирай!

Признаваме си, че колкото и да харесваме зомбита, не бихме се съгласили доброволно да станем тяхна вечеря :) Симпатични са ни, но, хайде!, да си намерят нещо друго за ядене.

Всъщност, неподготвеният човек лесно би могъл да се превърне в тяхно блюдо. Трябва да си здрав, бърз и атлетичен, за да успееш да се пребориш с мучащите и вечно гладни безмозъчни.

Така че имайте едно наум: тренирайте яко и никога няма да имате проблеми с живите мъртви в случай, че се появят изневиделица отнякъде. Нещо повече, бързаме да ви предложим една много готина тренировка, която ще ви подготви за евентуален зомби апокалипсис и ще ви поддържа в оптимална за целта форма. Скачайте във видеото и не обръщайте внимание на озлобеното чудовище зад вас:

Както видяхте, показаните в клипа кардио упражнения са доста натоварващи и ще предизвикат на двубой издръжливостта и бързината ви. Не им се давайте, а ги практикувайте редовно. Ако не от зомбита, то със сигурност ще успеете да избягате от проблеми с теглото и със здравето.

А ако сте любители на зловещите тренировки, елате във фейсбук, за да ви споделим още няколко такива. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април