Звезден фитнес пример: Нина Добрев

Очарователна и атлетична
Звезден фитнес пример: Нина Добрев

Признавам си, че страшно харесвам Нина Добрев. И причините са много. Оставям настрана факта, че 23-годишната актриса е българка :) По-важното е друго: Нина е наистина талантлива, чаровна и умна. И напълно заслужава адмирациите ми.

Девойката е родена в София, но още когато е на 2 годинки, семейството ѝ емигрира в Торонто, Канада. От малка се занимава с музика, с танци и с рисуване. Но актьорското майсторство се оказва най-голямата ѝ страст.

Още в ранна тийнейджърска възраст госпожицата започва да се явява на различни прослушвания, а талантът ѝ бързо е забелязан от когото трябва. Впоследствие се снима в няколко филмови продукции. А най-голяма известност ѝ носи участието в американския сериал "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries). 

Освен с успешната си телевизионна кариера обаче, Нина може да се похвали и с атлетичната си и секси фигура. Която поддържа с...

Тренировката

В последното си интервю за американското сп. "Selfчаровницата споделя, че спортува най-вече, за да се чувства здрава, заредена с енергия и в добро настроение.

Затова се опитва да тренира поне 4 пъти седмично, като любимото ѝ фитнес занимание е спинингът, който практикува заедно с колеги. 

Освен това тича редовно в парка (този път – самостоятелно) и смята, че тренировките на открито, на чист въздух, имат силен терапевтичен ефект.

Не на последно място, Нина е абсолютен фен на йога. Признава, че древната индийска практика променя тялото ѝ към добро и я тонизира на макс.

Любимите ѝ асани са т. нар. поза танцьор, шавасана и куче с муцуната надолу :) Старае се да ги изпълнява винаги, когато има време и подходяща обстановка на разположение.

Храната

justjaredГоспожица Добрев никак не е почитател на диетите и, като цяло, не обича да измъчва тялото си с излишно гладуване. Обратното.

Похапва с апетит и признава, че даже понякога прекалява със сладкишите – нейните категорични изкушения в храненето. Но винаги се сеща да ограничи приема им навреме.

В менюто си гледа да вкарва повече здравословни и био продукти, готви редовно и често организира тематични кулинарни партита в дома си в Атланта, където е ситуирана по време на професионалните си ангажименти. 

А това, което харесвам най-много в нея, безспорно е огромната ѝ усмивка, която щедро подарява на феновете и приятелите си... 

Страхотна си, Нина! Продължавай в същия дух :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май