Звезден фитнес пример: Кейт Хъдсън

Актрисата безспорно е "номер 1"
Звезден фитнес пример: Кейт Хъдсън

Няма да крием, че страшно харесваме американската актриса Кейт Хъдсън. Звездната мацка има очарователна усмивка, неподражаем стил и най-важното за нас – абсолютно здравословно отношение към себе си. Накратко, Кейт е категорична фитнес машинка, която никога не ще си позволи да обърне гръб на добрата форма. Няма как да не я уважаваме за това.

Във физическата си подготовка мадамата изключително много набляга на разнообразието. Признава, че обожава да комбинира различни активности. Понякога прави йога или пилатес, а има дни, през които по-скоро ѝ идва да се метне на колелото и да върти педалите с часове по улиците на Лос Анджелис. Основната ѝ цел е една: да не спира да се движи, а начинът по който го прави, явно не от кой знае колко голямо значение за нея. Песента, която може да я накара да се разтанцува и разкърши от раз напоследък, е "Harlem" на бандата "New Politics". 

Хъдсън е на мнение, че няма универсална тайна за поддържане на атлетична фигура. Всеки, според индивидуалните си особености и характеристики, трябва да се спре на програма, която да му помогне да постигне желаните резултати, смята блондинката. Това, между другото, е и нашето лично мнение :)

Относно храненето, актрисата страшно обича да си хапва, но набляга предимно на чисти и непреработени продукти. Пада си по салатите и особено по една, която си поръчва в любимия си био ресторант в Лос Анджелис. Става въпрос за комбинация от зеленолистни зеленчуци с чесън, мариновано тофу, кафяв ориз, дресинг от кориандър и лют сос като гарнитура.

Но най-важното: Кейт знае как да си почива и го прави на макс, независимо от многобройните си професионални задължения.

Резултатът е налице и сме сигурни, че ако продължи да я кара в същия дух, Хъдсън ще доживее до дълбока старост, а младостта няма да я напусне дълго.

Пожелаваме ѝ го :)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май