Звезден фитнес пример: Еми Росъм

Американската актриса знае как да се грижи за себе си
Звезден фитнес пример: Еми Росъм

Няма да крием, че много харесваме Еми Росъм. Припомняме ви, че 27-годишната актриса спечели популярност с ролята си в лентата "Фантомът на операта" (2004 г.), а също и с участието си в сериала "Shameless".

Освен с кино обаче, мадамата се занимава също и с музика. Като оставим настрана многобройните ѝ таланти, Еми определено знае как да се грижи за себе си:

Тренировката

Готината мацка е почитател на груповото трениране и рядко се посвещава на самотни сесии. Любимата ѝ фитнес активност е спинингът, но също така посещава и класове по балет и редовно тича на фитнес пътека. Очевидно е, че предпочита заниманията на закрито и в големи компании :)

За разлика от звездите, които обожават да тренират обаче, актрисата приема фитнеса най-вече като част от работата си. Понякога губи мотивация, но гледа бързо да намира вдъхновение. Има и нелюбими упражнения, разбира се, а едно от тях е лицевата опора.

Храната

Във връзка с професията си, Росъм се е подлагала на различни диети, с цел да трансформира фигурата си за желана роля. Пробвала е и детокс програми. Но все пак актрисата се опитва да спазва балансиран хранителен режим, а в менюто ѝ да не липсват ценни нутриенти. Голям мания има към зелените шейкове, каквито си приготвя редовно след тренировка, за да възвърнат енергията ѝ.

В случаите на нерегламентиран глад, посяга към резенчета ябълки, намазани с фъстъчено масло, или към грозде със сирене.

Ясно е, че мадамата има самочувствие за себе си, ясно е и защо :)

Ако искате да научавате за фитнес навиците на звездите, станете ни приятелчета във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май