Защо трябва да ставаш? Тренирай в леглото

Следващите яки упражнения ще ви харесат, гаранция ви даваме
Защо трябва да ставаш? Тренирай в леглото
inm

Сигурни сме, че има дни, в които бихте предпочели да прекарате целия ден в спалнята си. Ако днешният е такъв и можете да си позволите този лукс, направете го. По някое време, когато тотално ви омръзне да "мръхлясвате" обаче, задължително хвърлете поглед и даже – реализирайте, следващата много яка тренировка в леглото.

Показаните във видеото упражнения вероятно ще ви се сторят елементарни на пръв поглед, но когато наистина се решите да ги изпълните, доста бързо ще промените мнението си.

Готови ли сте?

Първото движение е динамичен планк върху... динамична повърхност – матрак :) Напрягайте мускулите на корема за допълнителна стабилност, а ако се случи да загубите баланс, поставете ръката си върху тази, която лежи на леглото, както демонстрира мадамата във видеото. Преборете се за общо 10 повторения и повторете цялата процедура и на другата страна.

Второто упражнение отново е значително "динамично" и e чудна версия на клек, която обаче бихте могли да правите само на мека повърхност. Реализирайте общо 10 повторения за всеки крак, сменете посоката и действайте за още 10.

Третото фитнес предизвикателство е любимото ви бърпи, но със задно претълкулване, ако можем така да го опишем. Тук е добре да разполагате с широко легло, за да имате обхват на действие. Старайте се да не ползвате ръцете за опора и напрягайте мускулите на пояса за стабилност. Преборете се за общо 10 повторения.

Е, пробвайте! Ще се убедите, че почивката – дори тази в леглото, наистина, ама настина може да бъде активна ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май