Завърти го отново! Обръча

Представяме на вашето внимание една чудесна "въртяща" тренировка
Завърти го отново! Обръча

Фитнес програмата ви е доскучала? Няма проблем, ей сега ще я разнообразим. Така, де, вие ще си я разнообразите. За целта, просто трябва да си купите обръч и да се научите/припомните да го въртите. Ако се затруднявате, накарайте някое хлапе пред блока да ви покаже баш майсторската :) Или смело бръкнете в ей този материал за няколко полезни съвета.

Едва когато се почувствате сигурни във въртенето, може да преминете към следващата тренировка:

Както виждате, всички движения са изключително забавни. Изпълнявайте всяко в продължение на минута, починете след като приключите с целия комплекс и се преборете за още две серии, ако имате сили. Важно е при изпълнението им да стягате коремните мускули – поясът е вашият ключ към успеха в настоящия случай. Помагайки си с коремната мускулатура, ще успеете да се справите с въпросното предизвикателство. И в никакъв случай не се отчайвайте! Рано или късно, упражненията ще ви станат лесни, обещавам.

Иначе, в тази тренировка, както забелязахте във видеото, се набляга върху клековете и нападите. Изпълнявайте последните контролирано, съблюдавайки спазването на правилната техника.

Хайде, действайте :) А ако искате да ви зарибяваме с други подобни тренировки, станете ни другарчета във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май