Да поблъскаме с котката

Една мяукаща тренировка
Да поблъскаме с котката

Ако вече сте гледали тази тренировка с котка при колегите от Sportuvai.bg, трябва да знаете, че ние всъщност си я харесахме първи, но те бяха достатъчно нахални да я покажат преди нас. Но какво да се прави, когато интернетът е толкова тясно място?

Както и да е. Да нямаш елементарни условия за трениране вкъщи е супер тъпо. Поради тази причина ние организираме играта "Висящо шкембе не ходи на море", където всеки човек, пребиваващ на територията на републиката може да се сдобие с дъмбели или пудовка. Територията на републиката обаче се оказва още по-тясна и от интернета, затова има доста хора, които са принудени да живеят другаде. Същите тези хора вероятно са лишени от възможности за печелене на тежести и са принудени да се справят с подръчни средства. В случая – с подръчно средство под формата на котка.

Един съвет – ако решите да се отдадете на подобно занимание, отделете си няколко месеца за угояване на добитъка, защото в противен случай си губите времето.

Втори съвет – дори и да не спечелите от играта ни, отделете стотина лева и си купете някакви тежести. Ще ви се отплатят много повече от картата за фитнес, която забравихте да използвате, обещаваме ви.

Трети съвет – харесайте фен-страница ни във фейсбук. Случва се да даваме смислени насоки за трениране. Все пак не искате да си затискате зелето с тия тежести, нали така?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май