Всички спортуват!

Това са оптимистичните резултати от видео анкетата ни
Всички спортуват!

9:30 сутринта, средата на седмица. Някъде на юг :), и по-точно - в Южния парк, София.

Екипът на FitWell има важна мисия: търсим спортуващи ентусиасти, за да ги попитаме защо и колко често тренират.

Признаваме си, тази анкета вече сме я правили милион и един път в главата си. Почти всяка сутрин, по време на собствения си джогинг. Така че вече знаем част от отговорите и те ни карат вътрешно да се усмихваме. Проучването обаче ни носи допълнителен повод за радост.

Оказва се, че въпреки многобройните си задължения и грижите, хората наистина спортуват. Правят го най-вече за здраве. Но и заради куп други причини, които никак не се опитват да запазят за себе си, а откровено споделят с нас.

Тренират за добра форма. За да лекуват стреса. За удоволствие. Заради кучето си и с него. Защото, и на 92 години, някои от тях просто имат нужда да продължават да се движат...

Което за пореден път ни убеждава, че фитнесът (във всичките му проявления) наистина е навик. И за повечето от анкетираните е такъв. Доказателството за това е, че те спортуват целогодишно, няколко пъти седмично, та чак... до дълбока старост :)

А за да не им омръзва, непрекъснато разнообразяват сесиите си, като редуват тренировките на открито с различни други физически дейности – в зала или вкъщи.

Резултатът: спортът ги прави по-лъчезарни. По-отзивчиви. Дава им повече поводи за усмивки пред камерата ни. Вижте и споделете доза спортен ентусиазъм, горе във видеото, заснето и монтирано от Диана Костова.

А междувременно нека попитаме и вас: вие колко често и защо спортувате?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 20.06.2011 | 13:28
    Ви-Де-О! Ви-Де-О!
    Браво хора :) много добва анкетка :)

    -На 84 години можеш ли да спортуваш? А? А? А? :) :) :)

    Къде го намерихте тоя африканец ве :) Евала :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май