Вдигай тежко, за да ти е леко

Equinox почти уцелват правилния тон
Вдигай тежко, за да ти е леко

Equinox е верига от елитни тренировъчни клубове, разположени в 9 американски щата (Бостън, Кънектикът, Ню Йорк, Ню Джърси, Вашингтон, Флорида, Чикаго, Далас, Калифорния), плюс Лондон и Торонто. Когато казваме елитни, имаме предвид онзи тип заведения, които имат своите начини да те накарат да се почувстваш особено специален и един от тях е високата им такса.

Доскоро Equinox акцентираха върху портфолиото от физически активности, подходящи за специални хора, и по-конкретно - жени. Разбирайте не твърде "хамалски" дейности от типа на йога, пилатес, спининг и един интересен танцувален миш-маш от бойни изкуства, в това число бокс, кикбокс и капоейра.

В последно време обаче възходът на кросфит в световен план като че ли направи тренировките със сериозни тежести не само приемлив, но и привлекателен начин за влизане във форма. Бидейки една добре менажирана марка, Equinox бързо подушиха в коя посока духа вятърът на промяната и започнаха да се промотират и с фитнес заниманията си, като гордо заявиха, че да се вдига тежко е супер.

Преди време излезе техният изключително добре продуциран клип на тема пудовки, а наскоро се появи и видеото им на тема The Rise of the Barbell (възходът на щангата). Той бе акомпаниран от статия в сайта на Equinox, според която тренировките с щанги в последно време били позабравени от хората, но също имали своето значение за изграждането на мечтаната физика. Нещо повече, те не били просто вдигане на тежки неща от земята и поставянето им пак там, ами сложна хореография от движения, където спазването на правилната техника определя дали ще постигнеш успех или рискуваш да станеш жертва на контузия.

Добро утро, Equinox, и добре дошли на планетата Земя, където вдигането на тежести е старо почти колкото човешкото й население и никога не е било забравяно. И поздравления за чудесното видео, разбира се :)

ключови думи:
Equinox кросфит щанги

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май