Ангелска сила и здраве от Даутцен Крус

Представяме ви една красива и атлетична жена, на която искрено се възхищаваме
Ангелска сила и здраве от Даутцен Крус

Макар че името ѝ изобщо не е лесно за произнасяне и запаметяване, Даутцен Крус е достатъчно известна дама и това, разбира се, съвсем не е случайно. Красавицата е модел на модния бранд за бельо "Виктория Сикрет" и може да се похвали с наистина успешна кариера.

Интересното е, че като момиче Крус е била твърде далече от света на модата. Израснала в малко холандско градче в трудолюбиво семейство, мадамката не обръщала много-много внимание на външния си вид. Затова пък ѝ се налагало всеки ден да кара колело до училище и обратно – маршрут, равняващ се на цели 25 километра. Майка ѝ я уверявала, че ако върти педалите редовно, ще стане силна и Даутцен искрено вярвала в това. Резултатите са налице в настоящето :)

Днес красавицата продължава яко да велосипедира. Освен това тренира с бившия боксьор Майкъл Оладжиде, с когото преди време записаха поредица от видеа с динамични и любопитни фитнес сесии. За да поддържа фигурата си, прелестният ангел залага също и на класове по балет. 

"Балетът е чудесен за женското тяло – позволява ти да работиш върху по-малките мускулни групи", на мнение е Крус.

1036974Guliver/Getty Images

Наред с тренировките, супермоделът обръща сериозно внимание и на храненето си. Един месец преди ревю, например, Даутцен прекратява консумацията на алкохол и се придържа към това, което нарича сама "базисна и удовлетворяваща храна" - риба, зелени зеленчуци и картоф. Разбира се, тогава, а и по принцип, избягва приема на въглехидрати.

Нещо повече, ангелът използва социалната мрежа Instagram, за да публикува редовно снимки на здравословните ястия, които приготвя за себе си и за сладичкия си син.

С две думи, смятаме че мацката е отличен фитнес пример и искрено ѝ се възхищаваме. Вие харесвате ли я? Споделете ни тук или във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април