3 бързи упражнения за изгаряне на калории

За 10 минути във форма
3 бързи упражнения за изгаряне на калории

Лесно е да се поддържате в отлична форма без да е необходимо на всяка цена да посещавате фитнес залата!

На първо място се нуждаете от желание, за да сте в отлична форма и гири, които да отговарят на възможностите ви. Като начинаещи можете спокойно да започнете с по 1 килограм, след което можете да заложите на гири от 2 килограма.

Времето дори и да ви е доста ограничено винаги можете сутрин рано да отделите 5-10 минути между кафето и влизането в банята за тези 3 бързи упражнения за изгаряне на калории.

Благодарение на тях ще стегнете успешно голяма част от мускулните групи на тялото, като в същото време се освободите от някои неприятни неразположения свързани със схващания и болки.

Изпълнявайте всяко едно от тези упражнения в рамките на 1 минута, след което направете целия цикъл още три пъти. Задължително приключете с тренировката с разтягане на мускулатурата, за да не страдате от мускулна треска.

1618147Jеаn Tuttle

С лицеви опори можете да постигнете повече от отлични резултати, защото благодарение на тях ще стегнете мускулите на ръцете, гърдите, корема и раменете.

При изпълнението им е важно да стегнете цялото тяло включително и корема. Правете лицеви опори в рамките на 1 минута след което преминете към следващото упражнение.

1618145Jеаn Tuttle

Погрижете се за дупето, бедрата и ханша с правилно изпълнени клекове. Вземете във всяка ръка по една гира. Застанете в разкрачен стоеж, така че краката да са на широчината на раменете. Пръстите на краката трябва да сочат напред. Започнете да изпълнявате клекове, но не пълни до земята. Придържайте гърба изправен, така както е показано на фигурата. Изпълнявайте в рамките на 1 минута след което преминете към следващото упражнение.

1618146Jеаn Tuttle

Добре оформените мускули на гърба и раменете имат съществена роля за поддържането на красива стойка на тялото, особено ако работата ви е свързана предимно със седене.
Застанете в лек разкрачен стоеж с леко присвити в коленете крака с изправен гръб. Вземете гирите във всяка ръка и започнете да придърпвате към гърдите и да отпускате напред. Изпълнявайте в рамките на 1 минута, след което преминете към още 2 повторения на целия цикъл от упражнения.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март