22 съвета да станете по-силни (III част)

22 съвета да станете по-силни (III част)

Най-важното

Всеки иска да е силен и да показва мускули, но не на всеки му се отадава. Не всички правят правилните неща по време на силовите тренировки. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да станете по-силни.

16. Сложете Грип. Той ще ви помогне да подобрите сцеплението с тежестите и ще подсилят китките ви да не се мърдат и да не ви болят.

17. Дишайте по време на тренировката. Дишането е важно, защото ви помага да правите упражнението правилно и ви дава сила. Някои спират да дишат докато правят лежанка или клек, което намаля техните възможности.

18. Когато правите лежанка, сложете си краката на земята. Това ще ви помогне да имате по-добра опора и ще успеете да вдигнете повече килограми. Някои хора си слагат краката на самата лежанка, но така нямат добра опора.

19. Пийте течности по време на тренировка. Това ще ви даде допълнителна енергия, защото вие гупите много течности докато тренирате и трябва да си ги набавите, за да имате енергия да завършите тренировката на ниво.

20. Правете 2 повторения от всяко упражнение преди да започнете за загрявка. По този начин мускулите ви ще свикнат с упражнението и ще успеете да го направите с повече килограми.

21. Яжте по време на тренировка. Можете да си вземете протеиново блокче или банан или друг плод. Това ще ви даде енергия да продължите да тренирате на ниво.

22. Загрейте с кардио. Кардиото ще ви помогне да загреете цялата мускулатура и ще успеете да се вработите по лесно и ще успеете да направите упражненията с повече килограми.

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
сила съвети фитнес

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май