10 минути за стегнати мускули на корема

4 упражнения за отлична форма!
10 минути за стегнати мускули на корема

Предлагаме ви тази 10 минутна рутинна тренировка на Larysa DiDio, която буквално ще извае тялото ви и ще стегне мускулите на корема. Упражненията са подходящи за изпълнение  от всички, независимо на какво ниво е спортната ви култура.

Стремете се да изпълняване упражненията от 3 до 4 пъти седмично в продължение поне на 4-5 седмици, за да забележите истински положителните резултати.

Изпълнявайте всяко упражнение в продължение на 45 секунди, като почивате в рамките на 30 секунди след всяко упражнение. Направете по 2 серии от всяко упражнение.

1. Завъртете торса наляво и надясно

1559453Mitch Mandel

Седнете на пода със свити колене и леко разкрачени крака на нивото на широчината на раменете. Повдигнете ръцете на височината на гърдите. Вдишайте и докато издишате, завъртете торса наляво, като водещо при движението е ръката ви. След което повторете същото упражнение надясно. Редувайте ляво и дясно завъртане!

2. Упражнение "Мъртва буболечка" за долна част на корема

1559454Mitch Mandel

Легнете по гръб със свити колене и крака стъпили на пода. Стегнете мускулите на корем като повдигнете сгънатите крака към тялото. Поддържайте тази позиция на тялото като в синхрон разпънете първоначално левия крак и лявата ръка, след което повторите същото движение с десния крак и дясната ръка. След което повдигнете дупето нагоре, така че да стегнете мускулите в долната част на корема. 

3. Редуващи се палци на пода със свити крака

1559452Mitch Mandel

Легнете по гръб със свити колене повдигнати към тялото, така че да образувате прав ъгъл. Повдигнете главата и горната част на тялото. Стегнете мускулите на корема и натиснете долната част на гърба към пода. Бавно спуснете левия крак като докосвате с палеца пода, след което редувайте с десния.

4. Люлееща се дъска

1559455Mitch Mandel

Легнете по корем, след което се повдигнете като поставите лактите на пода и другата ви опора са пръстите на краката. Тялото ви трябва да е изправено като дъска. Стегнете мускулите на корема и разклатете тялото напред върху пръстите и обратно към петите.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април