Най-чудесното работно място за един писател

Тихо, уединено и с очарователно красива гледка
Най-чудесното работно място за един писател

Признавам си, че бих била адски щастлива, ако цял живот се занимавам с писане. Е, не знам дали желанието ми ще се сбъдне наистина, но си представям, че след време ще творя далече от суетата на града. Например, в малка приказна къщичка, от прозореца на която ще виждам върха на покрита със сняг планина. Ех, мечти!

Те обаче са реалност за американската писателка Катлийн Дийн Мур, на която благородно завиждам за огромния късмет. Представете си! Катлийн си има за "работно място" симпатична дървена колибка, разположена сред огромна зелена пустош в Wren, щата Орегон. Постройката притежава всичко, което е необходимо за един пишещ човек, за да отпусне и развихри творческото си въображение.

Налице е голям, комфортен плот и редица шкафчета за нареждане на листи и книги. Освен това, къщичката е екипирана с голям прозорец и с още няколко стъклени елемента, които позволяват вътре да нахлува обилно количество светлина и разкриват невероятна природна гледка.

1128729My Modern Met

Мур идва в своята писателска обител без компютър – пише на ръка, а от време на време вдига глава от ръкописа, за да се порадва на пъстрия заобикалящ я природен свят.

1128732My Modern Met

Най-готиното е, че колибката е подарък от дъщеря ѝ Ерин Мур, която е архитект по професия. Знаейки за какво мечтае майка ѝ, един ден Ерин се хванала и начертала плана за строеж, а след това бързо го реализирала. Резултатът е повече от добър, не мислите ли? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април