Колиба на тавана

Едно страхотно местенце в Бруклин, Ню Йорк
Колиба на тавана

Не знам дали рачешката ми зодия е виновна или причината е друга, но съм голям домошар. Не ме разбирайте погрешно обаче – обожавам да се срещам с приятели и да пътувам. Просто вкъщи се чувствам най-добре.

Разбира се, постарала съм се да превърна дома си в уютно кътче, където да се прибирам с радостно чувство в душата. За целта непрекъснато инициирам различни нововъведения и промени в обзавеждането.

При последния лов на хитри интериорни идеи пък случайно попаднах на една чудесна... "домашна" колиба, каквато с удоволствие бих си направила ;) Същата е дело на младите и креативни дизайнери Тери и Адам, които са двойка.

Двамата издигат, забележете!, дървена къщичка в таванското помещение, което населяват в Бруклин, Ню Йорк. Във "вътрешната" хижа има само голямо легло и закачалка за дрехи.

837394Lucky Pony

837397Lucky Pony

Готиното е, че всеки, който желае, може да я наеме и да провери дали преспиването в нея е вълнуващо. Така да се каже, колибката играе роля на хотелска стая. Нощувката тук не е скъпа – 20 долара на вечер, като в цената е включена и закуска.

Самите собственици на "мини хотела" спят в другата стая, която пък имитира къщичка на дърво ;) Останалата част от таванското помещение се състои от напълно оборудвана кухня, малък кът за релакс, баня и тоалетна.

837395Lucky Pony

Адам и Тери предупреждават, че апартаментът им се населява от още един обитател – котаракът Бу. Така че колибата не е особено подходяща за хора, алергични към домашни любимци. Но пък би била чудесна алтернатива за отсядане за арт двойки или "единички", дошли да разгледат многоликия Ню Йорк.

Хотел вкъщи – брилянтна идея, а ;)  

837396Lucky Pony

837393Lucky Pony

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май