Тайната на Мадона да изглежда винаги секси

Тайната на Мадона да изглежда винаги секси

Наред с всички други качества, Мадона има и едно, което никой не може да ѝ отрече. Винаги да привлича вниманието към себе си.

Тези дни звездата на два пъти даде да се разбере, че ремиксът на Frozen, който направи с Fireboy DML е готов. По този повод тя публикува много свои снимки.

Всички те са в характерния ѝ стил - руса коса, черно облекло, черни очила, мрежести чорапогащи, кръст и хайде пак - фокус върху дупето. Което пък отново ни накара да се запитаме как на 63 години звезда успява да изглежда така.

Кралицата на попа действително е в топ форма от главата до петите, а една от причините за това е фитнесът. Тя тренира в зала с инструктор шест дни в седмицата, което определено ѝ помага да поддържа форма, пише Yahoo!Life.

Треньорът ѝ Крейг Смит разкри, че тези шест пъти тя е във фитнеса за поне 30 минути. "Променям тренировките всеки ден", каза той пред Daily Mail Australia. Така тя прави комбинация от кръгови, интервални и тренировки със съпротивление.

 

Мадона практикува също бокс, бойни изкуства, занимава се и с йога. Но любимата ѝ тренировка задължително включва кардио, допълва Смит.

Какво яде тя?

Отговорът е - зеленчуци. Личният готвач на певицата дори написа книга, наречена "Маюми", която включва макробиотична диета.

Ако искате да предизвикате себе си и да видите дали можете да издържите, като си дадете 10 дни детоксикация, прочетете нашия материал. Ще ви разкажем подробно какво трябва да ядете в тези "трудни” във всеки смисъл дни.

Ден 1
Започнете сутринта с мисо супа и кафяв ориз за закуска. Звучи страховито, но повярвайте, не е толкова страшно. Това ястие е толкова засищащо, че можем да ви уверим, че ще пропуснете обяда. Когато дойде време за вечеря, направете си плато с водорасли и задушен ечемик.

Ден 2
За да дадете на тялото си да се възстанови след консумация на водорасли и задушен ечемик, на втория ден от диетата Мадона съветва да ядете зеленчуци и зелени ябълки. Опитайте се да бъдете заети: разходете се из града, гледайте филм, срещайте се с приятели.

Ден 3
Този ден е най-добре да бъде посветен на спорта. Бягане в парка или тренировка във фитнеса. Трябва да се принудите да се потите, за да премахнете всички токсини от тялото. За закуска можете отново да хапнете мисо супа, за да заредите батериите си и да изчакате вечерята. Вечер е най-добре да ядете тофу или соево месо.

Ден 4
Повече дребни плодове - ягоди, малини, грозде... Те съдържат много захар, от която просто се нуждаем. Особено след дълги дни без сладко. Не се страхувайте, това не означава, че сте се предали и цялата диета се е провалила.

Ден 5 и 6
О да! Това са щастливите дни. Когато Мадона спазва тази диета, тя винаги си взема два дни почивка, когато може да яде каквото си поиска. Така че можем да последваме нейния пример. Просто бъди внимателен. По-добре е да ядете храна на малки порции. В противен случай по навик стомахът ни може да пострада. Тези два дни свобода несъмнено са необходими. Трудно ни е да си представим как Мадона може да яде така. Но Мадона е специална жена.

Ден 7
Обратно към диетата. Приготвяме соево сирене тофу за 3 дни предварително. Трябва да го ядете в продължение на три дни. Не се страхувайте. Може да се добавят листа от маруля или мисо супа.

Ден 8
Организирайте макробиотично парти, за да избегнете изобщо депресия. Звучи тъжно, но наистина ви помага да се отпуснете. Пригответе различни ястия, които ядете според вашата диета. Покажете на приятелите си какво ядете. Те определено ще оценят усилията ви. Между другото, киселото зеле може да бъде много вкусно ястие.

Ден 9 и 10
Последните два дни от диетата. Ура! Отново към спорта. Правим лицеви опори. Тук са възможни различни варианти: ако можете, правете лицеви опори от пода, ако е трудно, тогава от коленете. Най-напредналите могат да правят лицеви опори с краката си на стол. Да, много е трудно. Особено когато просто нямаме сили. Яденето на зеленчуци и водорасли не е лесна задача. Но как иначе Мадона ще успява да подскача, танцува и да пее паралелно на сцената?

ключови думи:
Мадона

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май