Герои в менюто 2011

Познавате ли ги?
Герои в менюто 2011

През последните месеци сякаш всички говорят за тях! Те са абсолютен здравословен хит и все повече хора по света и у нас ги включват в хранителните си режими, вярвайки безпрекословно в многобройните им свойства.

Та, нека видим кои бяха тези познайници, които се радваха на гръмка слава през отиващата си година:

Семената от чиа

Убедени сме, че вече почти няма човек, който да не е чувал за тях. Списъкът с "магическите" им качества е по-дълъг и от този на дядо Коледа. Препълнени са с важни нутриенти, които направо е смайващо как побират в себе си :)

inm.comПрипомняме, че в тях има омега-3 и 6 растителни мастни киселини, протеин, калий, желязо, бор, калций, фосфор, антиоксиданти и още, още полезни съставки. При това положение никак не се учудваме, че са станали безспорни любимци на мнозина.

Повече за манията около семената от чиа обаче може да научите тук.

Кокосовата вода

О, да! Всички звезди полудяха по въпросната течност и тя неминуемо се превърна в техен верен фитнес партньор.

Приписват й милион и едно качества, между които даже и справяне с махмурлук. Толкова вълшебна ли е все пак тази хубавица, а? Разберете тук ;)

Яйцата

Познахте - те са преди всичко наш фаворит, но все пак се чувстваме длъжни да ги включим в днешната класация. Признаваме си, че страшно ги и обичаме и без проблем можем да ги ядем всеки ден. Добър източник са на протеин и на... Какво друго? Вижте тук!

Очаквайте продължение...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април