Топ 10 на "най-нацепените" филми

Топ 10 на "най-нацепените" филми

Търсите филми, които да пръщят от мускули? Искате да гледате как мускулести мъже се размазват от бой. Тази класация е за вас.

10. "Разяреният бик". В този филм Робърд де Ниро се преъплъщава в едно от бокс страшилищата. Филмът е изпълнен с бой, мускули и мотивация.

9. "Боен клуб". В този филм Брад Пит е направил сериозни мускули. В него той играе в нелегални боеве. Прочетете още за тренировките на Брад Пит за филма ТУК.

8. "300". В този филм спартанците като че ли са избирани с конкурс за мускули. Наистина всеки 1 от 300-та война има перфектно тяло, а Леонид, техния предводител, е направо "машина".

7. "Рамбо". В този филм Силвестър Сталоун се превъплъщава във военен, който се бие с виетнамците в джунглите. Неслучайно в повечето моменти той е със скъсани дрехи или без тях. Това е така, защото тогава Слай е във върховата си форма.

6. "Всяка една неделя". В този велик спортен филм, всички спортисти показват невероятни тела. Те са състезатели по американски футбол, които са предвождани от треньора Ал Пачино.

5. "Вдигане на тежести". Документалния филм за Арнолд Шварценегер показва Арни в най-добрата му форма, когато печели престижния турнир Мистър Олимпия.

4. "Роки". Този легендарен филм е един от най-добрите спортни филми на всички времена. В него Роки Балбоа тренира упорито за поредното ново предизвикателство, а Силвестър Сталоун, който играе ролята на боксьора, е в невероятна форма.

3. "Кървав спорт". Този невероятен екшън с Жан Клод Ван Дам представя поредица от ММА битки и кръв.

2. "Дракона идва". Това е най-известния филм на Брус Лий. В него той показва завидни кунг-фу умения и невероятно, изчистено тяло.

1. "Херкулес". Но не този със Скалата, а този от 1950г. Тогава в ролята на митичния герой влиза Стийв Рийвс, който е един от най-здравите актьори, които някога са били в Холивуд.

Прочетете още за закуските на бодибилдърите.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май