Снежни спортни лудории по холивудски

Звездите се посветиха на зимни спортове
Снежни спортни лудории по холивудски

Любителите на зимните спортове у нас може би са малко разочаровани от рахитичните снежни условия за практикуване на любимите им активности. Но, уви, така стоят нещата.

Затова пък звездите отвъд Океана никога не биха позволили на капризите на времето да ги подведат. А ако няма достатъчно сняг при тях, известните ще отидат там, където той се сипе на парцали, и пак ще се си спретнат незабравими снежни лудории. Не се съмнявайте в това.

Като заговорихме за тях, ето няколко популярни познайници, които определено заложиха на ските и на сноуборда през последните дни.

Мадона

Снежната ваканция на кралицата на поп музиката и на семейството ѝ в югозападна Швейцария свърши вчера. Но всички членове на задругата със сигурност ще останат само с хубави спомени от почивните дни. Всички те караха ски и сноуборд, возиха се до припадък на лифтове и си поиграха хубавичко в снега. Да им завиди човек, а?

1155179Instagram/Madonna

Нина Добрев

Нина "яхна" сноуборда още преди края на миналата година, а очевидци твърдят, че оттогава не са я виждали. Шега, де! Вързахте ли се :) Спокойно, готината актриса с български произход си е добре и се забавлява от сърце на настоящия сезон.

1155181Instagram/ Nina Dobrev

Гуен Стефани

Бременната Гуен пък се посвети на ски приключения заедно със съпруга си и с двете си диви момчета - Кингстън и Зума. Миналата седмица семейството отпраши за Mammoth Lakes - живописно планинско градче в Калифорния, където си почина активно.

1155180Just Jared

Ким Кардашиян

Реалити звездата също предпочете ските и то - също в навечерието на новата година. Снежната ѝ сесия ѝ достави огромно удоволствие. 

1155178Just Jared

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април