4 тренировки за забързване на метаболизма

4 тренировки за забързване на метаболизма

Най-важното

Отново е време за тренировка. Този път ще ви помогнем да забързате метаболизма си. Тези лесни и кратички тренировки ще ви помогнат да забързате метаболизма си до такава степен, че бързо ще усетите промяната и ще се почувствате по-добре. Може да направите тези тренировки всеки ден, веднага след като се събудите. Така вие ще се заредите с енергия за целия работен ден и ще можете да направите тренировката си по график.

Тренировка номер 1.

Дъска-пълзене. Застанете в поза за популярното упражнение дъска и задръжте така 30 секунди. След това пълзете 30 секунди както сте в тази поза и после пак задръжте позата за 30 секунди.

Х подскок. Застанете прави, с краката един до друг. След това подскочете и при приземяването застанете в поза за напад. После съберете краката и направете същото нещо 2 пъти по 12 повторения.

Коремни преси V. Легнете по гръб с изпънати крака и ръце на зад. След това ги вдигнете, като ги съберете във въздуха и ги пуснете. Това е 1 повторение. Направете 2 серии по 12 повторения.

Тренировка номер 2.

Напади. Направете 2 серии по 12 повторения. Ако ви е много лесно, вземете нещо, което да послужи за тежест.

Клекове. Направете това упражнение 2 серии по 12 повторения. Можете да напълните раницата си с книги или пък с други неща за тежест.

Мост. Легнете по гръб и си свийте краката в коленете. Вдигнете кръста си на горе и после го пуснете, без да добира земята. Направете 2 серии по 12 повторения.

Тренировка номер 3.

Този ден направете лека интервална тренировка. Започнете с лека загрявка 5 минути бягане. След това в продължение на 7-8 минути редувайте 30 секунди бързо бягане и 30 секунди бавно бягане. Накрая за разпускане направете 2-3 минути джогинг или ходене.

Тренировка номер 4.

Този ден принадлежи изцяло на коремните преси. Направете 3 упражнения по избор, които да правите 3 серии по 30-45 секунди с малка почивка - не повече от 30 секунди.

Вижте още: Да победим целулита за 20 минути на ден.

Вижте още: Тренировка за коремна преса.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май