15 известни фитнес инструктори - I част

Които ще ви накарат да влезете във форма!
15 известни фитнес инструктори - I част

Мотивацията и добрият пример във фитнеса са от изключително значение, за да могат все повече хора да направят място в живота си за спорт!

Ако сте от тези, които все още активно четат и работят, но все по-малко намират време за ежедневния спорт, то тази статия определено ще ви подейства като трамплин, за да започнете.

Имайте предвид, че не е достатъчно да следвате само здравословен начин на хранене, нужно е да имате поне по 30 минути физическо натоварване всеки ден, за да се радвате на отлично здраве и добра форма.

Ще ви представим 15 известни фитнес гурута, които определено ще запалят и у вас пламъка на любовта към спорта. Сега ще ви представим първите 7 от тях.

1. Julie Germaine


Джули е добра във всичко, което се отнася до спорт. Нейната слава на онлайн треньор е изключително голяма и може да се похвали и като двукратен носител на титлата Pro Fitness Model Champion. Тя е вдъхновение за мнозина, които не знаят как да изградят своята тренировъчна програма.

1564326

2. Adrianne Ho

Ейдриан е фитнес ентусиаст, дизайнер на облекло и изключително мотивиращ онлайн съветник.

1564328via Sweat The Style

3. Jen Selter

Известната Instagram фитнес дама непрекъснато се доказва, че именно усилената работа и дисциплината водят до постигането на отлични крайни резултати, които се изразяват с красива фигура.

1564321via Fit Affinity News

4. Jillian Michaels

Легендарният мотиватор от The Biggest Loser. Не приема "Не мога" за отговор, но в крайна сметка без болка и трудност не съществуват успешни крайни резултати.

1564327via Listal

5. Vani Hari

Известна като The Food Babe е най-сериозния критик на хранително-вкусовата промишленост, които ако трябва да бъдем честни си заслужават всяка критична дума, заради химикалите и подобрителите, с които блъскат храната ни.

1564323via The Body Book

6. Shaun Blokker

Мъжът с главно "М", който стои за ефективните и изморителни фитнес програми като Insanity, Hip Hop Abs и Focus T25 е определено доказан мотиватор.

1564324via NPR

7. Tara Stiles

Тара придобива своята популярност като основател и собственик на Strala. По нейните програми по йога се обучават хиляди по целия свят.

1564322via Tara Stiles

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април