Секси двойка

И вашата може да е такава, не се съмнявайте
Секси двойка

Вече разбрахте, че Киро и аз сме "стара" двойка, така, де – дългогодишна. Но това изобщо не ни пречи да възприемаме себе си за секси влюбени. Нещо повече, работим непрекъснато върху имиджа си :)

Ето как:

- Открихме, че хубавият секс е като хубавото тяло. Tрябва да се поддържа с постоянство, с щури идеи, с романтични изненади, с пътувания. Той е резултат от яка, ама много яка работа: както физическа, така и емоционална. А който е на друго мнение, рискува сериозно да се отдалечи от представата за сексуално удоволствие и все по-рядко да получава такова.

Така че приемете този съвет от мен – каквото и да правите в леглото, правете го добре. Правете го не, за да отбивате номера, а съвестно. И, обещавам ви, резултатите няма да закъснеят.

 - С Киро разбрахме и друго обаче. Че съвместното спортуване допринася за успеха на интимния ни живот. Защото ни прави силни и издържливи в креватните приключения. Не само в тях.

Защото ни прави секси един за друг, което допълнително увеличава привличането помежду ни. Кара ни да се чувстваме горди от това, че имаме здрав и атлетичен партньор до себе си. Атлетичен първо за нас, после - за другите, да се разберем :)

823169foter

- Знаете ли по какво последно се познава една секси двойка? Ще ви кажа - с годините нещата стават още по-хубави, вместо обратното и напук на френския писател Бегбеде, дето дава на любовта три години срок на годност. Три, друг път... 

Искрено ви пожелавам да се чувствате с любимия човек по същия начин, както аз с моя... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.