Прости ми

Не е толкова трудно да поискаш прошка ;)
Прости ми

Не знам дали сте забелязали, но често нараняваме най-силно хората, с които споделяме живота си – по-добрите си половинки.

Най-лошото е, че на мнозина от нас (визирам и себе си, да) им е адски трудно да се извиняват. Сякаш ще ни стане нещо, ако преглътнем егото си и поискаме прошка от любимия човек...

Да, ама премълчаното "извинявай" води до разочарования. Отдалечава хората един от друг. А понякога дори може толкова да ги отдалечи, че никога да не се намерят отново.

Затова ви съветвам да не бягате от прошката – поискайте я :) Готиното е, че има толкова много начини да го направите, а откровеният разговор е само един от тях.

Но действайте. Още сега. Бързо! Защото, клиширано или не, животът е твърде кратък, за да губим онези, които обичаме и на които държим. А в случай, че ви липсват извинявай-идеи, нека ви предложим няколко:

Закуска в леглото

Изтъркано, ще кажете, ама колко пъти сте го правили, а? Затова запретвайте престилката, активирайте готварските умения и пригответе вкусна сутрешна трапеза за партньора си. Да видим дали пък няма да ви прости...

inm.com

Цвете за цветето

Момчета, приемаме, че вие сте тези, които са сгафили (даваме пример, да не си помислите нещо =). Най-лесният начин да изкупите вината си е да подарите букет на дамата на сърцето си. Обаче не я радвайте с този жест само в подобни ситуации. Повечето жени обичат да получават цветя по всяко време на годината... Факт. 

inm.com

Целувка

Понякога тя казва повече от думите ;) Ама нали се сещате коя? Не френската, не немската, не италианската... А тази, в която влагате цялата си емоция. Която украсявате с любов. Вашата!

inm.com

Разбира се, би било хубаво да нараняваме близките си по-рядко. Важно е да се грижим за тях. И да ги познаваме добре, за да знаем какво ги прави щастливи...

Нали така? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май