Моята по-добра половинка

Човекът до мен...
Моята по-добра половинка

Моята по-добра половинка страшно обича да си поспива през почивните дни. Разказва безумни вицове, с които все пак успява да разсмее всички. Най-вече - себе си. Луд е по фантастиката. Влюбен е в колата си. Харесва да поправя развалени уреди вкъщи, да им вдъхва нов живот. Обожава да разбърква домашния ред...

Срещнахме се съвсем случайно - у нас (под секрет: дойде непоканен на партито ми). И сме заедно почти 5 години. Това накратко е нашата история.

Прииска ми се да ви я разкажа, след като попаднах на адски готиния фотографски проект My Better Half. Той е дело на чаровната Аманда Джейн Джоунс, която по професия е графичен дизайнер, а иначе си води собствен блог.

Преди известно време на талантливата Джоунс ѝ хрумва да снима двойки – красиви, влюбени и щастливи. Междувременно ги кара да разкажат нещо за себе си: как са се срещнали и какво най-много харесват един в друг...

Така, във фотографската поредица на Аманда попадат куп млади и свежи личности. А задачата им е да опишат половинката си с максимум три изречения.

"Прави най-добрите палачинки на света, горещата йога е нейният наркотик и страшно обича да получава и да пише писма", казва Брайън за приятелката си.

My Better Half

Тя пък го описва така: "Минималист е, учил е философия и класическа музика в колежа и изпитва нежна привързаност към руската литература на 19-ти век".

My Better Half

My Better Half

Не знам за вас, но мен арт проектът на Аманда ме накара да се замисля. Може би знаем твърде малко за хората, с които споделяме живота си... Може би, ако научим повече за тях, те наистина ще се превърнат в по-добрата ни половинка?

Може би сме прекалено критични и не виждаме това, което трябва да видим... Че именно безбройните чудатости на любимите ни същества ги правят такива, каквито са – неповторими и специални за нас.

Е, искрено се надявам, че вие познавате половинката си и, че веднага бихте могли да изброите поне три неща, които обожавате в нея.

Що се отнася до мен, пожелавам ви любов в промишлени дози и повече свободно време, за да я консумирате :)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май