Повече секс за господата

Защото и те го заслужават
Повече секс за господата
inm

Колко повече, а? Шегувам се, де. Момчета, знам, че вие също имате нужда от интимни приключения – със сигурност повече от нас :)

Ако обаче напоследък страдате от липса на такива, въпреки че сте обвързани, нека ви дам няколко бързи съвета за възможно разрешение на проблема.

Ето ги: 

Започвайте деня си с...

... палаво "добро утро". Не оставяйте любимата си да мързелува. Събуждайте либидото ѝ всяка сутрин и не се отказвайте, докато не изпълните целта си.

Ние – жените, често пренебрегваме сутрешния секс и, в тази връзка, имаме постоянна нужда да ни припомняте колко са важни креватните емоции по изгрев слънце.

Ако сте дипломатични, нежни и настоятелни, никога няма да получавате "не" като отговор. Е, почти никога =)

Сексът вечер също не е лоша идея

inmВероятно след работа сте уморени, гладни и въобще не ви е до нежности под завивките :) Обаче... Точно тогава дамата до вас може да е по-предразположена към интимности.

Не изпускайте прекрасната възможност да получите качествена доза внимание и ласки. Хапнете, починете си и съберете сили...

Имайте предвид, че сексът в края на деня е чудесна антистрес терапия – ще ви помогне да се отпуснете и отърсите от напрежението.

Не се разсейвайте

Зяпането на готини мацки по улиците и безобидният флирт с колежки не са престъпление... Но са излишна загуба на време :) Време, което може да използвате, за да опознаете половинката си по-добре. Да я обгрижвате и радвате.

Не знам дали сте разбрали, но е факт: когато е щастлива, жената е готова на всичко за партньора си.

Е, толкова секс съвети от мен. Знам, че не ви трябват, но ви препоръчвам да изпробвате няколко от тях. Ей така, за всеки случай. Може да окажат магическо действие върху сексуалния ви живот, м? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.