Най-романтичният партньор

Вашият :)
Най-романтичният партньор

Дали е този, който се целува нежно? Или пък някой, който всеки ден прави симпатични и неочаквани изненади на половинката си (като тази или тази)? Или е просто човек, чиято прегръдка е толкова топла, че ти се иска да останеш скрит в нея за по-дълго време?

Познахте! По отношение на много въпроси в любовта, отговорите и на тези спокойно могат минат за положителни :) Защото, за щастие, хората все още имат различна представа за това що е романтично.

В този ред на мисли, признайте си, може би точно вие имате най-романтичният партньор на света, a? Не, не гледайте в капризните детайли, а се фокусирайте върху глобалната картина. Така нещата се виждат най-ясно и най-добре.

В крайна сметка, броят на атрактивни прояви на внимание, които получавате от любимия/любимата, не е от значение, повярвайте ми. По-важното е друго: той/тя да е до вас във всеки важен момент от живота ви и заедно да споделяте добри и лоши мигове.

Ето ви романтика, приятели! При това – абсолютно натурална и истинска. Вместо да я пренебрегвате  под претекст, че "другите мъже и жени редовно правят "това-онова" за половинките си", ви съветвам да й се радвате от сърце. И да не я губите никога.

А като сме още на тази тема, заповядайте този романтичен фото албум. Дано ви подейства толкова вдъхновяващо, колкото подейства и на мен:

inm.com

inm.com

inm.com

inm.com

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 13.01.2012 | 15:11
    Точно в това се крие разковничето да бъде до теб в добро и зло, когато има пари щастие купони и веселба всеки ти е приятел, но когато попаднеш в безизходица, когато си затрупан с проблеми малко са хората, които биха застанали до теб и ако не да ти помогнат то поне да ти дадат кураж, да те изслушат, да те прегърнат и просто да бъдат до теб. Най-малкото, защото им действаш негативно, отрупвайки ги с проблемите си сякаш те си нямат свои.Тогава се разбира точно кой държи на теб и те обича!!!

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май