Любов от пръв поглед

Май не е точно любов, ама е хубаво нещо
Любов от пръв поглед

Романтиците искрено вярват в съществуването ѝ, неромантиците я отричат категорично, а аз... предпочитам да мисля за любовта от пръв поглед и по двата начина =) Бързам да ви кажа защо.

Романтично погледнато, мигновеното привличане между двама души е често срещано явление, сигурно ще се съгласите с мен. Дали е химическа реакция, или нормална проява на сексуалността им... Не е толкова важно. Защото, така или иначе, резултатът е налице: личи в жестовете, в усмивките, в докосванията.

От друга страна (да кажем - неромантичната), любовта е... доста силна емоция, нали? И ми се струва, че тя включва повече от само физически интерес и неудържима симпатия към другия.

Без значение противоречивите ми разсъждения обаче, знам едно: това мигновено привличане понякога е толкова силно и разтърсващо, че наистина е трудно да не му се подчиниш. Не е магия, да. Но определено те кара да се чувстваш като омагьосан. 

В този ред на мисли, искрено ви желая да го изживеете, защото, убедена съм, то ще ви накара да повярвате в него. И, моля ви, все пак не се замисляйте много-много какво точно е...

От пръв или от втори поглед, важното е, че случва на вас. Ето така, например:  

inm.com

Или пък...  

inm.com

А понякога така ;) 

inm.com

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май