Изкуството на любовната игра

Изкуството на любовната игра

Подправките са от изключително важно значение за добрия вкус на храната, каквато роля изпълнява и любовната игра в сексуалния ви живот. Не я пропускайте, защото тя ще донесе много емоции както на вас, така и на вашия партньор, и ще ви накара да искате още, и още.

Любовната игра е изкуство. Това, разбира се, не означава, че трябва да прекарвате часове в гушкане и целувки, за да разберете какво се харесва на партньора ви, използвайки принципа на пробата и грешката.

Според проучване, както за жените, така и за мъжете са необходими около 15 минути, за да се възбудят сексуално. Естествено, има и изключения, при които сексуалната възбудимост може да отнеме много повече време. Сексолози твърдят, че жените дори са склонни да харесват любовна игра повече, отколкото самия секс. Нека да видим, какви трикове може да включите в любовната игра.

 

Контакт с очите

Мълчанието казва много повече от хиляди изречени думи, а сладострастният поглед със сигурност ще накара колената на партньора ви да омекнат. Погледнете половинката си право в очите, след което преминете с поглед през цялото тяло, не се съмнявайте, че бързо ще разбере за какво говорите.

 

Просто целувка

Вместо да се докосвате помежду си, се насладете на дългата и дълбока целувка с език. Този стимул е достатъчен, за да получите желаната интимност от отсрещната страна. Ако половинката ви се е съмнявала, дали искате секс, то това по категоричен начин ще покаже намеренията ви, а дълбоката целувка несъмнено ще възбуди партньора ви. 

 

Мръсни танци

Не се притеснявайте дори и да сте с два леви крака, тъй като перфектните движения биха могли да бъдат доста смущаващи и не на място в една интимна атмосфера. Запишете се на уроци по салса или латино танци и само ще се убедите, че несъвършените танцови движения са перфектната любовна игра.

 

Нежно докосване

Любовно ухапване, пръсти през косата, ръцете, устните, корема и бедрата. Докосвайте се навсякъде или нежно гъделичкайте партньора си там, където знаете, че му харесва. Но не прекалявайте, бъдете динамични и не се фокусирайте само върху една област на цялото.

 

Масаж

Загасете светлините в стаята, запалете ароматни свещи и създайте истински романтична обстановка. Слушайте приятна музика и си подарете еротичен масаж, като за целта използвате ароматни масла, които повече ще възбудят сетивата ви. В този случай не е нужно да бързате, сами ще усетите, кога е настъпил моментът да продължите нататък.

 

Без дрехи

Бавно събличайте партньора си, използвайки еротични движения, но не му позволявайте той да ви съблича. Направете го сама, докато сваляте и неговите дрехи... Овладейте изкуството! Мъжете харесват жените да са активните понякога.

 

Възбуждащи думички

Забравете за задръжките и не се притеснявайте да говорите мръсни думички на интимния си партньор, за които знаете, че го възбуждат. Разкажете му какво бихте искали да направите, това със сигурност ще го възбуди.

 

Любовната игра е изкуство, но е необходимо да изпробвате няколко различни неща, за да разберете какво харесва вашият любим. Ако не сте стеснителни, поговорете с партньора си за това, което му харесва, за да сте сигурни, че му доставяте удоволствие, а не впоследствие да бъдете изкритикувани. Споделете с него какво ви доставя най-голямо удоволствие в любовната игра и се насладете на едно истински зареждащо с приятни емоции преживяване.

 

 

ключови думи:
изкуство любовна игра

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април