Защо сексът през зимата си го бива

По много причини, по много причини
Защо сексът през зимата си го бива

Да се разберем: препоръчително е да си спретвате интимни ласки целогодишно, колкото се може по-често. Но тъй като се намираме в разгара на зимата (уж), дайте да видим защо настоящият сезон е супер, ама супер подходящ за секс инициативи.

- На първо място, креватните приключения са прилично сгряващи. Не ви трябва парно, нямате нужда от електрическо одеяло. Изключете радиаторите! И... оставете на любимия човек да ви стопли. Безплатно е (в повечето случаи =), а в същото време върви в комплект с килограм удоволствие.

- Учените ви го говорят: сексът, ама редовният, повишава съпротивителните сили на организма. А през зимата, когато имунната система многократно е атакувана от вируси, тази "ваксина" има шанс да ви спести неприятни разболявания.

- Ако слушате специалистите, ще знаете още, че интимностите в леглото горят калории - малко, ама от сърце. Факт: след коледните и новогодишни угощения всеки от нас има нужда да "изгаря" повече, отколкото да "трупа". А когато това става по приятен начин, толкова по-добре.

- Категорично е , че сексът разнообразява сивото и хладно ежедневие и притежава потенциал да вдигне сериозно градусите на настроението. В такива моменти дори липсата на слънце няма значение.

1170113Thinkstock/Guliver

- Зимните страсти са по-интересни и поради още една причина: "навлечени" са :) Иначе казано, рядко се случва да зърнете партньора си гол или с по-ефирна блуза, например. Което повишава желанието ви да видите и да усетите това, което се крие под дрехите.

- И не на последно място, редовният полов живот през зимата влияе добре върху тонуса, който по принцип също има навика да "замръзва" от декември до март. Събуждането е по-лесно, когато има кой да те нацелува качествено сутрин, а и излизането от леглото се превръща във възможна мисия.

Оставяме настрана снежната романтика, тя е гарантирана, стига да... има сняг. Но прогнозата обещава такъв да има скоро.

Не го чакайте с празни ръце обаче, обичайте :)

ключови думи:
зима калории секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март