Две обичащи сърца. И спа

Направете вечерта у дома специална с ароматни масажи или топла вана
Две обичащи сърца. И спа

Дори в най-дистанцираните и рационалните от нас се крие по един позабравен романтик. Днес хората, които винаги са чувствали любовта, но са забравили как да я изживяват, могат отново да се завърнат към романса. Никой не може да се спаси от сърдечните трепети. Освен това те идват в твърде разнообразни форми. Ето и нашето предложение по темата – любовна спа вечер.

За ваше улеснение подгответе сцената за романтичния филм вкъщи. Първо се постарайте да поставите всички разсейващи и изискващи вниманието ви фактори някъде далеч от вас. Ако с половинката си не сте единствените обитатели на жилището, направете така, че в специалната вечер да останете насаме. Изключете домашния и мобилния си телефон. В случай, че у вас често се отбиват неканени гости, "обеззвучете" и входния звънец.

Подредете разхвърляните вещи. Не защото трябва, а защото прибраният вид на покъщнината и чистотата ще предразположат и двама ви. Направете това с мисълта, че се подготвяте за нещо по-специално и гарантирано ще изпитате радост от целия процес.
Пригответе любимото ястие на партньора си (а знаете ли кое е то?). Ако не ви остане време за подготовка на голяма вечеря, то предвидете по-скромна трапеза, но обезателно обърнете внимание на подредбата й. Нека си личи, че сте вложили особено старание. Използвайте празничните чинии и прибори, изберете красиви салфетки, излъскайте чашите до блясък. Някои биха предпочели да поставят и изящен свещник или свежи цветя – защо не? Не нареждайте масата в кухнята, където обикновено всички се храним. Вместо това, за разнообразие, разположете трапезата в хола.

Когато той/тя дойде (не забравяйте да го/я предупредите, че планирате една по-различна вечер), хапнете без да бързате, говорете спокойно за всичко, случило се през деня. Любимият ви ще бъде приятно изненадан още от първия момент, когато го поканите да вечеря в другата стая. После малко по-малко ще открива всеки детайл, с който сте се постарали да го зарадвате.

Малко след вечеря приканете половинката си да вземете топла вана заедно. Използвайте ароматизирана пяна за вана с най-предпочитаното от вас ухание и се отпуснете заедно в изкушаващите води. Използвайте ексфолиращи соли, за да почистите взаимно телата си (солите могат да бъдат с лавандулов аромат, тъй като той действа успокояващо на тялото и ума). Допирът и грижата между двама ви ще породи чувство на нежност.

Дори да не разполагате с вана, можете да създадете релакс атмосфера и да пробудите чувствени емоции с един любовен масаж. По време на него акцентирайте върху мускулите на любимия си. Така ще му помогнете да се отпусне... и да се съсредоточи върху вашия допир. Отлично за случая е масажното олио с аромат на мед и бор, което спомага едновременно за отпускане и енергизиране.

Ако ви остане време преди да се озовете вкопчени в леглото, можете да споделите по едно малко питие с ядки. Разговорите за приятните ви общи преживявания или леките закачки помежду ви допълнително ще наситят атмосферата с хубави чувства. Между тези неангажиращи разговори намерете момент, в който да кажете на любимия си колко много държите на него.

Пуснете си джаз. Изгасете осветлението. И ще видите как всичко се променя.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май