Говорят мъжете: 10 стъпки към перфектното фелацио

Говорят мъжете: 10 стъпки към перфектното фелацио

Преди да започнем, съветваме тези, които се изчервяват, когато чуят думите "секс", "оргазъм", "пенис" и "вагина", да НЕ продължават да четат. 

И така, в оралната любов няма нищо неприятно и нередно – още повече, когато се прави с желание и към човек, който наистина ще ѝ се наслади и оцени.

Най-важното е да се отпуснете, да зарежете стереотипите и да се отдадете на чувствата си и на това, което ви се иска да правите. Това е най-добрият и сигурен начин да съхраните щастливите си отношения и самите вие да се чувствате добре.

А когато ние имаме нужда от съвет за каквото и да било, предпочитаме да се допитваме директно до първоизточника.

Затова сега спираме да говорим/пишем и даваме думата на господата. Ето какво имат да кажат те.

Преди да започнем, най-честите мисли, които минават през главата на мъжете по време на орален секс, са:

"Това от колко време го чакам..."

"Това само за мен ли е, или ще правим секс?"

"Кога се бръснах за последно?"

"Преди да е станало късно, трябва да предвидя къде ще е големият финал.."

З.,32 години: "Понякога не става въпрос за самия орален секс, а за вълнението от него. Предразположи го - оближи ухото му, врата му, докато бавно се спускаш надолу."

К., 30 години: "Не е достатъчно просто да движиш главата си нагоре надолу, докато не ти се даде знак да спреш. Важно е какво се случва и вътре в устата ти."

Р., 27 години: "Фокусирай се върху горната част, там е най-чувствителната зона. А що се отнася до захвата ти, не се страхувай да стиснеш, но без да прекаляваш." 

 

 Л., 26 години: "Оралният секс е хубав, когато виждаш, че на дамата също ѝ харесва да го прави. Поддържай очен контакт, дори започни тихо да стенеш от удоволствие. Кажи, че ти харесва. Прави комплименти."

Р., 31 години: "Ако едната ти ръка е свободна, използвай я, за да галиш гърдите и бедрата."

Р., 25 години: "Побърквам се, когато тя започне да отмята страстно косата си на една страна, докато е на колене." 

П., 22 години: "Направи му орална сутрешна изненада още преди да се е събудил. Денят му със сигурност ще започне с усмивка!" 

Б., 31 години: "Ако не можеш да побереш достатъчно от достойнството му, опитай се да засмучеш само горната част, започни да се движиш нагоре и надолу и включи двете си ръце. Ако се измориш или ти изглежда твърде сложно, продължавай да движиш само ръцете си, като от време на време стимулираш върха на члена му с език."  

 

Л., 25: "Ако планираш да опиташ "дълбокото гърло", подготви се предварително с дихателни упражнения. Ако успееш да задържиш дъха си безпроблемно за повече от 30 секунди, докато не спираш да подскачаш, значи си готова!"

П., 38 години: "Ако искаш да свърши бързо, заложи на движението на ръцете ти и от време на време използвай слюнката си вместо лубрикант. Старай се да е мнооооого мокро и бързо. С правилния подход ще успееш да го докараш до върха за по-малко от минута." 

С., 27 години: "Една вечер тя просто свали агресивно панаталоните ми. За първи път получих оргазъм след орална стимулация." 

 

И, не на последно място, всички мъже по света: "Ни-как-ви зъ-би."

Запомни, че ти не си порно звезда и никой не очаква от теб извънземни умения. Ако не си сигурна какво да правиш, просто го попитай. И никога, никога, никога се съгласявай да правиш каквото и да било, щом не си напълно убедена, че го искаш. Ти си господар на твоето тяло и на твоите желания.  

 

И, разбира се, след цялото това време, желание и усилие, настоявай жестът да ти се върне подобаващо!

Източник: Една.бг

ключови думи:
секс фелацио

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май