5 лесни начина да стигнете до „О, да!” в леглото

5 лесни начина да стигнете до „О, да!” в леглото

Експерти твърдят, че от всички тактики за постигане на оргазъм следните са най-пренебрегвани от жените.

А има защо да си ги припомнят:

Направете го преди изгрев

Повечето от нас се отдават на любовни ласки преди да заспят. Но това не е най-доброто време за секс според д-р Лори Минц, автор на "Наръчник на уморената жена за страстен секс”.  Тогава и двамата са не само сънливи, но и пост-работните грижи карат тялото да отделя хормона кортизол – убиец на сексуалното желание.

Сутрин нивата на тестостерон, при мъже и жени, са по-високи (това обяснява сутрешната му ерекция). Така че, просто навийте алармата си за по-рано и му устройте секси събуждане.

Третирайте го като сексуален обект

Жените похабяват твърде много енергия в това да се тревожат как се чувства половинката им и как да го възбудят допълнително, твърди д-р Джоел Блок, съавтор на "Сексът е на първо място”. За да се насладите на секса пълноценно бъдете егоисти.

Отнасяйте се към партньора си като към сексуален обект. Ако възприемете ролята на воайор и се фокусирате върху собствените си желание, ще сте по-малко склонни да се безпокоите за неговите нагласи и по-нетърпеливи да се отдадете на всичко, което хрумва на "мръсното” ви подсъзнание.

Дишайте дълбоко

Гълтате ли си корема, когато сте отгоре? Лоша идея. Затруднявате дълбокото дишане, което от своя страна е ключов фактор за постигането на оргазъм. Твърдението е на сексолога Еми Левин, която препоръчва тантрическите трикове забавяне на дишането и поемане на дълбок въздух. Допълнителният кислород ще направи оргазма ви по-интензивен като увеличи притока на кръв в слабините ви.

Гледайте го в очите

По време на любовния акт вие се вглеждате във всичко освен в очите му. Продължителният му поглед ви кара да се чувствате уязвима, твърди д-р Блок. Погледът обаче е един от най-добрите начини да постигнете добър контакт в моменти на интимност. Освен това по този начин увеличавате желанието му, защото партньорът ви вижда желанието си отразено в очите ви. Погледнете го продължително и му се усмихнете съблазняващо. Ефектът си заслужава усилието.

Бъдете шумна

Пъшкането, тежкото дишане и стенанията увеличават възбудата като стимулират нервната ви система, убедена е д-р Минц. Освен това, ако не изплюете камъчето, затруднявате партньора си в стремежа му да ви достави удоволствие. Насоки като "По-бавно, така е страхотно” са пътят ви към оргазма.

Източник: wenera.bg

ключови думи:
оргазъм секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май