Домашна подхранваща маска за красива кожа

С авокадо!
Домашна подхранваща маска за красива кожа

Най-прекрасната козметика за кожата на лицето е натуралната. 

С лекота можете да постигнете невероятен успех с подхранването и премахването на малките недостатъци по кожата, възникнали в следствие на мръсния въздух, неправилното хранене, хроничната умора появила се от недоспиване, цигарения дим и дори алкохола. Всичко това оставя трайни следи по кожата ни!

Предлагам ви една лесна за изпълнение рецепта, която ще премахне всички тези неприятни белези по кожата като ви помогне да я подхраните и освежите. Значително подобрение ще забележите и по отношение на тена си, така че не се колебайте да я опитате.

Необходими продукти:

1567449inm

1 супена лъжица меко авокадо
1 супена лъжица кисело мляко (най-добре да е домашно)
1 жълтък
1 чаена лъжичка течен мед

Пасирайте или разбъркайте добре всички съставки и ги нанесете върху предварително почистената кожа на лицето, шията и дори горната част на ръцете, ако страдате от дехидратирана кожа в тези участъци на тялото. Останете с маската в рамките на 30 минути, след което изплакнете с хладка вода.

Тази маска е изключително подходяща за есента и зимата, когато има резки промени в климатичните условия и е студено. Не се колебайте да я използвате и ако страдате от сухи ходила или пети.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април