Тези дрехи от соца ще са хит това лято

Тези дрехи от соца ще са хит това лято

Фактът, че модата е периодична, не е тайна за тези, които следват тенденциите. Доскоро светът изпитваше "носталгия по 90-те".

Сега обаче в България се наблюдава много интересна тенденция. Оказа се, че това лято, че и цялата година, на мода ще са три дрехи и един аксесоар, които бяха супер актуални през… соца.

Да, точно така! Това, което нашите майки, че и баби носеха преди доста години, сега отново е модерно.

Тъй че вместо да давате луди пари за нови дрехи, то претърсете гардеробите на бабите си и именно там ще попаднете на уникални находки.

Ето кои нещо от соца ще са хит през 2023 година:

Жилетки

Ако по времето на соца у нас само мъжете носеха жилетки, сега това е основен унисекс артикул, който ще подхожда на всеки елемент от гардероба. 

Жилетките наистина могат да се носят с всичко: романтични поли, дънки и спортни панталони. В този случай е важно да помислите за аксесоари и обувки. 

И ако все пак сте избрали жилетка като горна част, опитайте се да направите "долната" част от болеклото по-малко подчертано.

Рокля халат

 Такива рокли бяха изключително популярни по времето на соца по две причини. Първо, те бяха лесни за шиене, нямаше нужда да търсите допълнителни аксесоари и сложни модели. 

Второ, роклята може да се използва за различни цели: за разходка пред дома или до магазина или за по-неангажиращо облекло за ресторант. Всичко зависеше от състоянието на роклята и материята. 

Сега този елемент от гардероба отново е популярен и се отличава с изобилие от цветове, форми и други модификации. Вземете пример от по-старото поколение и ги носете за всеки повод.

Рокли с флорален принт

Тази тенденция е актуална вече повече от година. Съветските рокли с цветя, като правило, се носят за специални поводи. 

Наистина в тях всяка дама може да се почувства много женствена. Изберете рокли от леки материи, за да можете да ги носите в горещо време.

Пазарски чанти
По времето на соца у нас нямаше найлонови торбички в магазините, така че трябваше да ходим навсякъде с торбичка. Беше удобно - не се скъсваше и беше възможно да се носи абсолютно всичко (и с всякакво тегло) в нея. 

Сега тенденцията за екологичност продължава и дизайнерите се опитват да привлекат колкото се може повече хора към това. За да направят това, те създадоха пазарски чанти (известни у нас като торби) с различни цветове, форми и размери, пише jenata.blitz.bg.

ключови думи:
мода

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април