Тайната на успешните връзки

Тайната на успешните връзки

Вижте какви са трите основни характеристики на успешната връзка според брачния консултант Естер Перел, която има възможността да работи със стотици двойки от цял свят. В безбройните ѝ сеанси тя забелязва някои повтарящи се фактори при щастливо обвързаните.

1784722

На първо място - всеки от партньорите остава любопитен към личността на другия. "Те не твърдят, че вече познават другия човек. Не се правят, че знаят какво ще каже, преди да си отвори устата”, уточнява Перел.


Освен това щастливо обвързаните умеят да се радват за своя партньор. "Те са хора, които ценят щастието на другия, дори то да няма нищо общо с тях. Щастлив съм за теб, за това което ти се случва. Това е щедрост, добрина и наистина кара другия да иска да се прибира при теб”, обяснява консултантката.

1784723


Най-накрая в успешните двойки всеки има своя личен живот. "Тези хора уважават личното пространство на другия, неговата нужда от свобода и индивидуалност. Това означава, че всеки има вътрешен свят на мисли, копнежи, хобита, страсти, приятелства.

Това отличава щастливите двойки от другите, които се опитват да са като залепени един за друг.” "Тези три елемента – свободата, радостта от щастието и оценяването на свободата на другия са ключови за успешните връзки”, обобщава Естел Перел.


ключови думи:
връзка Тайната успешен

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март