Руж! О, да

Няколко полезни съвета за това как да го нанасяме правилно
Руж! О, да

Девойките от любимия ни женски сайт Jenite.bg отново са решили да ни помагат в разкрасяването (момичета, обичаме ви!).

Та, днес сладурките ще ни покажат как да слагаме руж правилно, за да може да се сдобием с ярки и красви скули:

- Най-важно от всичко е да определите подтона на кожата си. В зависимост от него, може да изберете и подходящ за вас руж. Например, ако имате топъл подтон, заложете на прасковени и коралови нюанси. Ако пък сте със студен подтон, предпочитайте руж с розови оттенъци.

- Съобразете цвета на скулите си и с този на останалата част от грима. Много свежа пролетна тенденция е да изберете руж, сенки и червило в един тон, например пастелно розово или пък корал.

- Следващата по важност стъпка е да прецените как точно да положите ружа на скулите, според формата на лицето си. Най-лесният начин е да се усмихнете широко и да нанесете с четка върху "ябълките" на бузките, т.е. най-изпъкналата част. Друг трик за подчертаване на скулите е "всмукването" на бузите - смешна физиономия от детските ни години, която също кара предназначената за руж област да изпъкне.

- Не на последно място, ярки скули не означава петна по бузите. Затова загребвайте внимателно от ружа, изтръсквайте леко четката и нанасяйте с лека ръка. Пробвайте различни четки, за да откриете коя е най-подходяща за вас.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май