По-дълги и красиви мигли

По естествения начин
По-дълги и красиви мигли

Метър, километър, два? Не, няма шанс да удължите миглите си чак толкова и не е и необходимо :) Но с няколко натурални средства бихте могли да стимулирате растежа им така, че да изглеждат още по-изящни и хубави.

Ето как:

- Всяка вечер преди лягане ги намазвайте с малко количество зехтин. Нанасяйте мазнината с помощта на памуче близо до основата (там, където миглите се срещат с клепача), като внимавате да не вкарате зехтин в окото си. Разбира се, преди да извършите въпросната процедура, почистете лицето от грим и мръсотия.

Ако сте редовни, само след два-три месеца може би ще забележите желаното удължаване и сгъстяване, за което се борите.

- От време на време нанасяйте и балсам... за устни. Да, да, съвсем сериозно! Слагайте го по дължината на миглите и в основата им. Той ще ги хидратира (заедно с клепача) и, като цяло, ще им направи добра услуга.

- Вазелинът е другият им много верен другар – може да го използвате за мазило, ако горните два варианта не ви допадат.

И най-важното: решете миглите! В магазините за козметика се продават специални малки четки за целта. Разресването има потенциал да активира растежа им, затова не се лишавайте от него в никакъв случай.

Е, действайте! А ако искате да се оглеждате по-често в огледалцето на Fitwell.bg, побързайте да ни станете приятели във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май