Най-добрите арабски парфюми

Най-добрите арабски парфюми

Едно от любимите четива на децата е приказките от 1001 нощ с разказите на Шехерезада. Принцесата открехва завесата към културата на арабския свят с кадифената мощ и превъзходство на женската сила, красота и обаяние. Изтокът винаги е бил привлекателен. С красивата си пищна архитектура, с богатите пазари, ухаещи на подправки, чай и есенции. С оазисите и стените зад които се крият най-красивите жени на света. Целият този колорит е пресъздаден в изкуството за направа на арабски парфюми. Ориенталските аромати са силни, тежки, носталгични и чувствени. Те омагьосват. Люлеят те и те издигат до райските висини. Много арабски жени са скрити зад абая и бурката. За тях е важно да бъдат разпознати по силния аромат, който е и мерило за стандарт и лукс.

Ориенталският свят е богат на разкошни парфюми с екзотични миризми, надничащи от красиви бутилки с фигурални мотиви и капачета като минарета. Много от ароматите на най-добрите арабски парфюми крият мистични и духовни послания. Изненадват и опияняват. Неслучайно повечето арабски парфюми са дълготрайни и въздействащи. Стимулират сетивата. Съдържат концентрирани пикантни, цитрусови, флорални и сладки нотки. Тук се срещат сандалово дърво, мускус, жасмин, пачули и ванилия, сладък карамел и уд (oud) – скъпоценен материал от дървото агар с божествен мирис. Всеки представител на най-добрите арабски парфюми предлага феноменален дълготраен аромат. Подарете си уникално сетивно изживяване. Най-богат избор от оригинални арабски парфюми можете да откриете в онлайн магазин MAKEUP.

Кратък списък на най-добрите арабски парфюми

Swiss Arabian Shaghaf Oud Abyad е разкошен арабски парфюм с балсамов страстен дъх. Омайва с пикантен пипер, бергамот и свеж риган. Мистичното сърце пази смес от опушен тамян, копринен кехлибар и кожени флорални нотки на лабданум. Сандалово дърво, земно пачули и кожа, гарнирани с уд, звучат на финала на това ароматно унисекс пътешествие.

Парфюмна вода Al Haramain Amber Oud Tobacco Edition е ориенталски аромат за всеки, харесващ мириса на тютюн. Ухае на пури и вълнуващи подправки. Превзема сетивата с изискана ванилия, какао и боб тонка. Черен тютюн, сушени плодове и тъмно дърво разкриват топъл ориенталски характер. Един от еталоните сред най-добрите арабски парфюми.

Парфюмна вода The Spirit of Dubai Roeya блести със стъклена бутилка с арабска калиграфия и изкусна геометрична шарка. Нероли, кашмеран и мандарина покоряват сърцата. Преливат се с уд, амбра, амбрета и ела. Портокалов цвят и жасмин самбак жонглират с рецепторите. Ароматът е смес от кехлибарен, дървесен, пикантен и флорален звук. Храм, в който се стъпва на пръсти.

Парфюмна вода Xerjoff Laylati е лукс и благородство, проектирани за мъжката аудитория. Изкушава със секси нотки. Идеалното средство за въздействие при романтична или бизнес среща. Интензивен и мистериозен, Laylati звучи леко и освежаващо, сякаш сте в хладна гора. Бял кедър и пачули, ванилия, тютюн и съблазнителен мускус ще ви спечелят всяка битка.

Парфюм Electimuss Amber Aquilaria заслужено е считан за един от най-добрите арабски парфюми. Amber Aquilaria Electimuss е дървесен и пикантен унисекс аромат за мъже и жени. Фината мъгла разпръсква бергамот, коняк и роза, амбра, бурбонска ванилия, агарово дърво (oud) и великолепен сандал.

Влияят ли се парфюмите от настроението ни?

Ароматните молекули на парфюма много зависят от състоянието на тялото, неговата температура и настроение. Уханията предизвикват емоции, спомени, носят енергия и предразполагат към добро настроение, спокойствие, баланс и щастие. Напръскайте се сутрин, преди началото на динамичния ден – за да ви е щастливо. Можете вечер да напръскате леко калъфката си - за отпускане и сладки сънища, в които сте герой от приказките на Шехерезада.

ключови думи:
арабски парфюми

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май