Красиви като балерини

За всеки хубав повод
Красиви като балерини

Простете ми, но днес съм на подчертано празнична вълна и, ако ми позволите, ще остана на нея още поне няколко дни ;) Нещо повече: искрено ви пожелавам тя да залее и вас и да ви удави в море от усмивки, танци и приятни мигове, споделени с близки и приятели.

А понеже съм искрена, ще ви кажа, че имам доста суетна природа – на всяко парти се старя да изглеждам повече от зашеметяващо. Че да ме запомнят и да ме поканят и следващия път. Така ще действам и за новогодишния купон, на който ми предстои да присъствам след по-малко от 24 часа ;)

Момичета, ако и вие искате да очаровате компанията (и мъжете си), направете като мен, а именно – превърнете се за една нощ в балерина. Как? Лесно. Сега ще ви покажа:

Облеклото

Черни и бели лебеди, за да сте възможно най-реалистични, имате нужда от т. нар. туту пола – онази, която носят балетните танцьорки, сещате се, нали? Традиционно, тя се прави от фин тюл. Истината е, че може да я откриете в много дизайнерски бутици, но на неприлично високи цени.

Но, спокойно, изход от всяко положение има винаги. Аз го открих тук, в тази чудесна работилничка за ръчно изработени неща, където усмихнатата Кристина ми спретна една сладурска поличка за нула време.

Засега Криси прави невероятните си облекла предимно за малки лебедчета, но винаги е готова да работи и за вече пораснали момичета. А най-хубавото е, че туту рокличките й вървят в комплект с красиви аксесоари – фибички, диадеми и брошки, без които лебедовата трансформация е почти невъзможна.

Новата си поличка ще облека с черен, еластичен клин и с боди с дълъг ръкав. Супер!

Прическата

Не знам за вас, но косата ми е къдрава и винаги е била такава ;) Както може да се досетите, харесвам си я прекалено много, за да я променям за щяло и нещяло. Но в новогодишната нощ задължително ще я изправя. Защо ли? Защото хората рядко ме виждат така и със сигурност ще им направя особено впечатление с новата си коса.

Ако не се изправяте или обратното – къдрите често, вие също може да подходите по моя начин. Действа безотказно, вярвайте ми.

Гримът

Не, няма да се "цапам" като за Световно. Ще се гримирам като индийка – само с черен молив по очите и с лек, безцветен гланц на устните, за блясък. И ще нося едно от най-ценните си бижута – усмивката си. Звучи идеално, нали?

Е, аз съм готова за празнуване. Сигурна съм, че ще бъда красива (ще пратя снимки). Бъдете и вие :)

Само за момчета: Внимание! Някои балеринки могат да бъдат и доста палави. Но вие знаете как да ги укротите, нали? Танцувайте с тях и задължително им напомняйте, че по-хубави жени не сте срещали никога ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май